Geero ekipa

Močna četa, ki ne izdeluje samo E-kolesa, ampak "živi". Vsak dan.

Izumitelji

Michael in Thomas Rath - dva brata, katerih karierne poti in ozadja ne moreta biti drugačni, si delita skupno vizijo, da ustvarita boljšo E-mobilnost od konkurence. V nekdanjem skednju kmetije staršev sta več kot leto dni delala na razvoju Geero E-kolesa. Številni deli so bili posebej zasnovani in preoblikovani za Geero, dokler nista končno E-kolo "razvila povsem na novo" v letu 2016. Srčni projekt je postal doslej najboljše E-kolo, tako rekoč evolucija E-kolesa.

Delavnica

"Made with Love in Styria" - temeljno načelo naše poslovne filozofije. Regulirani procesi, natančno delo, pa tudi senzacionalno in sproščeno delovno vzdušje razlikujejo naše montažne lokacije v Wagni in Paldau. Skratka, v naših delavnicah trenutno dela 10 motiviranih in dobro usposobljenih rok - vsak geero preide skozi 10 rok, dokler ni končno zapakiran in poslan. Vse storitvene procese obravnavamo sami na Štajerskem in jih ne oddajamo tretjim osebam.

In vsi ostali

Družba Geero je od leta 2016 nenehno osvojila nove trge in države. Z rastjo blagovne znamke nenehno narašča ekipa okoli razvoja, montaže, prodaje, vodenja, trženja in internacionalizacije. Od leta 2019 je bila tudi priložnost za brezplačno testiranje Geero koles pri lokalnih prodajnih partnerjih na več kot 20 lokacijah v Avstriji in Nemčiji. Tudi ta mreža se nenehno povečuje. Toda vsi imamo eno skupno stvar - vsi imamo radi tisto, kar delamo, in seveda naša kolesa.