Informacije o COVID-19

Združevanje moči skozi koronavirusno krizo. Trenutne informacije o dobavnih rokih, podpori strankam in poseben osnovni obseg dobave, ki vpliva na našo trgovino in vas kot kupca.

Nove informacije od 30.06.2020 ob 07h

Slovenija

  • Plačilo po povzetju je do nadaljnjega možno le na pošti.
  • UPS - Zaradi trenutnih razmer dostava do dostopnih točk ni mogoča.

Draga stranka!

Zdravje naših zaposlenih in splošno dobro družbe so za nas izjemnega pomena. V skladu s priporočili avstrijske vlade v zvezi s koronavirusno krizo smo tudi osebje na kraju samem znižali na nizko raven, da bi zmanjšali tveganje za okužbo. Poleg tega želimo prispevati k omejevanju širjenja Covid-19 v Avstriji.

Skupina v našem logističnem centru lahko zato vzdržuje normalno delovanje, obdelava vaših naročil in pošiljanja pa je trenutno varna, čeprav izjemne razmere, kot je ta, prinašajo spremembe. V smislu pregledne komunikacije želimo, da vas o tem kar najbolje obvestimo.

Pošiljanje naročil

Časi dostave, ki so prikazani v trgovini in med postopkom vašega naročila, so običajno pravilni. Vendar vas prosimo za vaše razumevanje, saj lahko pride do nepričakovanih zamud med dostavnimi službami. Če živite na območju karantene, lahko pride do dodatnih zamud, nad katerimi žal nimamo nadzora.

Osnovne gospodinjske storitve

Ker je trenutno pomembno zmanjšati stike z drugimi ljudmi zunaj lastnega gospodinjstva, je naročanje izdelkov na spletu izvedljiv način, da se izognete temu, da bi morali zapustiti svoj dom.

Zato smo se odločili, da bomo v eni od naših trgovin ponudili izdelke za osnovno nego. Ta določba je narejena iz več kot 100.000 različnih izdelkov, ki jih imamo na zalogi v logističnem centru naše skupine niceshops.

S sistemom "vse na enem mestu" s to posebno paleto osnovnih storitev želimo resnično olajšati življenje svojim strankam v izjemnih razmerah z virusom Corona.

Torej za vas ni kanalov za nabavo, dobite vse, kar potrebujete, iz enega vira, brez dolgega čakanja, vse v eni nakupovalni košarici in s tem prihraniti dodatne stroške pošiljanja.

Prebrskaj izdelke za osnovno oskrbo

Storitve za stranke in skrb za stranke

Kot morda že veste iz osebnih izkušenj, je za nas vedno zelo pomembna strokovna podpora in storitve za stranke preko emaila, chata in socialnih omrežij. Vendar te dni prosimo za vaše razumevanje, da običajne razpoložljivosti mogoče ni mogoče doseči, ko presežemo svoje meje.

Hvala za razumevanje in vašo pomoč.

#ostanitezdravi #ostanitedoma