Kako se je vse začelo

Od srčnega projekta do mojstrovine

Vizija revolucionarnega e-kolesa

Kar se je začelo kot vizija v glavah obeh bratov Rath, Michaela in Tomija, je bilo izvedeno v "Geero" po več kot letu dni načrtovanja, predelave, razvijanja, testiranja prototipov in nadaljnjega razvoja. Rezultat je bilo prefinjeno in dobro premišljeno kolo, ki je zahvaljujoč svoji prefinjeni zasnovi predstavljalo naslednji korak v razvoju e-koles in ki je bilo preprosto nepremagljivo glede cene in videza - in še vedno je. Leta 2016 so dejansko "izumili kolo" in Geero 1 se je predstavil kot "originalna" različica z diamantnim okvirjem v črni in bež barvi in takoj našel oboževalce in prodajo.

Zakaj je Geero tako poseben?

Z Geerom je bilo ustvarjeno e-kolo, ki ga še nikoli nismo videli v smislu zmogljivosti, pa tudi po elegance in enostavnosti uporabe. Od začetka je bil poudarek na preprostem vzdrževanju in zmanjšanju izgube energije zaradi toplote. Tako se je končno začel razvoj električnega sistema, ki namerno ni bil vgrajen v motor, ampak vgrajen v sedežno cev.

Šele takrat so se posvetili oblikovanju in "skrivanju" komponent v preprostem retro okvirju ali pestu zadnjega kolesa. Navedene komponente je bilo treba razviti posebej za Geero, saj svetovni trg ni imel nič primerljivega ali uporabnega za ponuditi.

In kolo se vrti naprej

Od uvedbe leta 2016 so e-kolesa nenehno izboljševali in paleto izdelkov prilagajali različnim potrebam ciljnih skupin - povratne informacije obstoječih kupcev in želje zainteresiranih so že od samega začetka vključene v nadaljnji razvoj ponudbe. Ženski modeli in različne nadgradnje so postali sestavni del družine Geero.

Junija 2020 bo poskrbel Geero 2 za še en udarec; dolgo pričakovano novo izboljšanje upravljanja in tehnologije. Preizkušen preprost dizajn in majhna teža, vendar s snemljivo baterijo napajanja naredi Geero 2 za novo vodilno znamko. Tako rečeno evolucija revolucije.

Zakaj je znamka "Geero" tako posebna?

Geero ni le e-kolo med mnogimi. To je toliko več kot samo še en izdelek na trgu. Za Geerom sta dve znani avstrijski podjetji, Bikee in niceshops, ki sta združili svoje temeljne kompetence in tako ustvarili stabilno in inovativno blagovno znamko.

"Made with Love in Austria" spremlja vsako naše gibanje in zato tudi vsako naše kolo. Ljubezen do koles, pa tudi do našega dela sta bistvena sestavina obeh filozofij podjetja. Urejeni procesi, natančno delo, pa tudi senzacionalno in sproščeno delovno vzdušje so značilni za naše podjetje.

Radi imamo, kar počnemo. Vsak dan.

Geero od leta 2016 nenehno osvaja nove trge in države. Z blagovno znamko naprej raste tudi ekipa okoli razvoja, sestavljanja, prodaje, upravljanja, trženja in internacionalizacije. Kljub temu se vsi ti procesi izvajajo v Avstriji in jih ni treba oddajati v zunanje izvajanje. Torej, kar dobite, je pošten del strasti iz Avstrije z ljubeznijo - neposredno od nas za vas, brez skritih stroškov ali obvozov prek tretjih oseb.

Preizkusi!

Seveda nobenemu ne želimo preprečiti edinstvene zabave v vožnji z Geerom, vendar ne želimo, da bi kupili mačka v žaklju. Zato nas lahko srečate na sezonskih sejmih in specialističnih prireditvah ali nas obiščete v našem približno 80 m2 razstavnem salonu Geero na Reitschulgasse 5 v Gradcu, dobite nasvet in seveda lahko naša kolesa tudi preizkusite. Prav tako nenehno širimo mrežo testnih pogonov. Na več kot 35 lokacijah v Avstriji in Nemčiji vam naši usposobljeni ambasadorji blagovnih znamk brezplačno in brez obveznosti zagotavljajo vaše kolo in so vam vsekakor na voljo pri odprtih vprašanjih o kolesu Geero.