Kako se je vse začelo

Od srčnega projekta do mojstrovine

Vizija revolucionarnega E-kolesa

Kar se je začelo kot vizija v mislih dveh bratov Rath Michaela in Tomya, je bilo prevedeno v "Geero" po več kot letu dni oblikovanja, spreminjanja, razvijanja, izdelave prototipov in razvoja. Rezultat je bilo prefinjeno in dobro premišljeno kolo, ki je zaradi prefinjenega dizajna predstavljalo naslednji korak v razvoju E-kolesa in je bilo ter še vedno je nepremagljivo v smislu cene in vizualne privlačnosti. V letu 2016 je Geero predstavil »izvirno« različico diamantnega okvirja v črni in bež barvi in takoj našel oboževalce.

Novi modeli

Od začetka delovanja leta 2016 so se E-kolesa nenehno izboljševala, obseg pa je bil prilagojen različnim potrebam ciljnih skupin - povratne informacije od obstoječih strank, pa tudi želje zainteresiranih strank od samega začetka nas vodijo na naši poti. V letu 2017 je bila izbira Geera razširjena z dolgo pričakovano nizko vstopno različico in večjim diamantnim okvirjem. Od takrat so v paleto izdelkov dodali tudi udobno mestno različico in ergonomsko različico.

Pokažite vaša E-kolesa

Z naraščajočim povpraševanjem po kolesih, pa tudi po ustreznih testnih objektih, je bil v letu 2018 najet prazen poslovni prostor v središču Gradca in odprt kot razstavni prostor. Majhna popravila, naročila, pa tudi poizvedbe o servisiranju se opravijo na približno 80 m2 razstavnega prostora Geero, na naslovu Reitschulgasse 5. Vključeni so osebni nasveti in strokovni podatki, ter seveda brezplačne testne vožnje vseh modelov Geero.

Ponovni naraščaj v letu 2019

Kar se je začelo kot srčni projekt leta 2016 na Štajerskem, je v tem času pridobilo mednarodno slavo in ime. Geero je osvojil nove trge in nenehno širil svojo mrežo partnerjev. Od začetka aprila 2019 je bila tudi ponujena priložnost za testiranje Geero koles na več kot 20 lokacijah v Avstriji in Nemčiji. Naši veleposlaniki blagovne znamke v metropolitanskih območjih ali okoli njih vam omogočajo brezplačen dostop do Geero E-koles in vam odgovarjajo na vprašanja, ter vam praktično svetujejo.