zakaj je Geero tako poseben

Majhne razlike - velik učinek

Grobo do podrobnostih

Z Geero kolesom se je rodilo E-kolo, ki nima v fokusu samo uspešnost, ampak tudi preprostost. Predvsem preprosto vzdrževanje in zmanjševanje morebitnih toplotnih izgub zaradi toplote sta bila vse od začetka prisotna. Torej Michael in Tomy Rath nista začela z "očitno" - zasnovo - ampak z razvojem električnega sistema, ki ga namenoma nista vključila v motor, ampak sta ga vgradila v cevno ogrodje sedeža. Tako smo rešili problem odvajanja toplote in hkrati zagotovili enostavno vzdrževanje.

Oblika sledi funkciji - vsaj na časovni premici

Šele po razvoju elektronike sta se lotila oblikovanja. Cilj je bil, da se Geero optično ne razlikuje od "normalnega" kolesa. Električne žice, pa tudi akumulator in motor, bi bilo treba skoraj nevidno vključiti v zasnovo retro-kolesa. Torej so bile linije integrirane v okvir, akumulator se je priklopil v cev in motor je bil skrit v zadnji pesto. Številne komponente so morale biti posebej zasnovane za Geero, saj na trgu ni bilo nič primerljivega ali uporabnega.

Bodite kos vsaki situaciji

Geero je zaokrožen z enostavnostjo videza in operativnosti. Trije nivoji pomoči, ki jih lahko izberete glede na vaše potrebe, vam bodo omogočili sproščeno vožnjo s kolesom tudi na daljših potovanjih - bodisi navzgor ali navzdol - in preprosto uživajte v lepoti narave in vadbi na prostem. Skratka, vsak Geero je prefinjena celota, ki zagotavlja čisti užitek v vožnji, tudi brez pomoči motorja!