Geero - električno kolo

Zgodovina

Kako se je vse začelo

Zgodba Geero

Dva brata - dva načina - en cilj

Poklicne poti bratov Mihaela in Thomas Ratha so bile drugačne.

Eden je opustil svoj študij telematike, da je lahko začel delati na Start Up projektu. Leto kasneje si je vzel odmor na Karibih, nato pa ustanovil več IT podjetij.

Drugi je bil uspešen rolkar in svetovni popotnik, ki je prodajal motorna kolesa preko interneta že pri svojih 18 letih. Po 7 letih razvoja in upravljanja inženiring pisarne v Šanghaju, se je spet vrnil v Avstrijo.

Kljub različnim karieram sta se ponovno našla na domači kmetiji staršev na južnem Štajerskem.

Imata eno skupno stvar in sicer: željo, ustvariti nekaj sama in videti, kako ta ideja raste in se razvija. Oba poganja vizija narediti stvari boljše od konkurenčnejše, tako da bodo na koncu vsi imeli korist.

Michael in Thomas sta se odločila, da bosta na področju e-mobilnosti naredila nekaj bolje. Ustanovila sta podjetje in pričela v hlevu oblikovati in sestavljati E-kolesa.

Sčasoma se je v njunih glavah razvila vizija o revolucionarnem E-kolesu, ki na prvi pogled ne izgleda kot električno kolo, njegovo servisiranje in uporaba sta otročje lahka, kolo je opremljeno z najboljšimi elementi, njegova cena pa je povsem konkurenčna.

Vzela sta si eno leto in kritično prevetrila konkurenčne izdelke, analizirala sta svoje koncepte in iskala potenciale. Kaj lahko storita bolje? Kje se lahko pojavijo težave in kako se lahko ti rešijo zelo hitro, enostavno in ugodno? Razvila sta vse od začetka, izdelala prototipe in jih sama tudi preizkušala.

Nazadnje sta ustvarila kolo, ki zaradi vrhunskega oblikovanja predstavlja naslednjo stopnjo evolucije na področju E-koles: Geero

Skupna vizija

Kljub različnim karieram, sta se brata ponovno našla na domači kmetiji staršev, na južnem Štajerskem, kjer sta ponovno začela slediti skupnim sanjam.

Imata eno skupno stvar in sicer: željo, nekaj ustvariti sama in videti kako ta ideja raste in se razvija. Oba poganja vizija narediti stvari bolje od konkurence tako, da bodo na koncu imeli korist prav vsi.

Izboljšati E-mobilnost

Michael in Thomas sta se odločila, da bosta svoje sanje na področju E-mobilnosti uresničila. Ustanovila sta podjetje in pričela z oblikovanjem in izdelavo E-kolesa v skednju kmetije svojih staršev.

Sčasoma je v njjunih glavah nastala vizija o revolucionarnem E-kolesu, ki ima ceno tekmecev in na prvi pogled ni prepoznaven kot E-kolo. Dodatno sta kolo za konkurenčno ceno opremila z najboljšimi deli iz celega sveta.

Ko pride čas za kolo

Brata sta si zavestno vzela leto časa za razvoj E-kolesa Geero. V celoti sta zadeve kritično postavila pod vprašaj: konkurenčni izdelki, lasten razvoj... Kje so potenciali? Kaj bi lahko naredili bolje? Kje lahko naletita na težave in kako obstoječe zasnove izboljšati? V celoti sta zadeve razvila od začetka, izdelala sta prototipe in jih preizkusila.

Nazadnje sta ustvarila kolo, ki zaradi premišljene zasnove predstavlja naslednjo stopnjo razvoja E-koles.

Kljub različnim karieram

Brata sta se ponovno našla na domači kmetiji na južnem Štajerskem, da bi skupaj sledila svoji strasti.

Imata eno skupno stvar in sicer: ustvariti nekaj s svojim naporom in svojo močjo. Oba poganja vizija narediti stvari boljše od konkurenčnejše, tako da bobo na koncu vsi imeli korist.

Michael in Thomas

Odločila sta se, da bosta na področju e-mobilnosti naredila nekaj bolje. Ustanovila sta podjetje in pričela v hlevu oblikovati in sestavljati E-kolesa.

Sčasoma se je v njunih glavah razvila vizija o revolucionarnem E-kolesu, ki na prvi pogled ne izgleda kot električno kolo, njegovo servisiranje in uporaba sta otročje lahka, kolo je opremljeno z najboljšimi elementi, njegova cena pa je povsem konkurenčna.

Vzela sta si 1 leto časa

Kritično sta prevetrila konkurenčne izdelke, analizirala sta svoje koncepte in iskala potenciale. Kaj lahko storita bolje? Kje se lahko pojavijo težave in kako se lahko ti rešijo zelo hitro, enostavno in ugodno? Razvila sta vse od začetka, izdelala prototipe in jih sama tudi preizkušala.

Nazadnje sta ustvarila kolo, ki zaradi vrhunskega oblikovanja predstavlja naslednjo stopnjo evolucije na področju E-koles: Geero

Prijavite se na naše ekskluzivne elektronske novice:

Sledite nam na