Neverjetno
Neodvisno

GEERO 2

Geero 2

Snemljiva baterija

Z modelom Geero 2 niste samo prosti na poti ampak tudi svobodni na poti, saj ste lahko popolnoma neodvisni pri polnjenju baterije. Akumulator moči 444 Wh, posebej razvit za Geero, vsebuje tip celice, ki je bil v prvi vrsti razvit za Teslo. Dober kos je mogoče s pomočjo ključa enostavno odstraniti iz okvirja in ga prav tako hitro namestiti. Tako lahko svoj Geero udobno nahranite v katero koli vtičnico, ne da bi bilo potrebno prenesti celotno kolo.

Zmogljiv motor

Baterija je skrita v okvirju kolesa, motor je prav tako diskretno skrit v zadnjem pestu Geero. Lahek 250 vatni motor, ki ne potrebuje vzdrževanja, je nameščen točno tam, kjer je potrebno in tako dosega največjo učinkovitost. Poleg tega je na menjalniku ali verigi bistveno manj obrabe kot na e-kolesu s srednjim motorjem. Najboljša stvar pri BOS-ovem motorju, vgrajenem posebej za Geero je njegova vgrajena prosta sklopka. To pomeni, da lahko izklopite njegovo podporo in vozite Geero kot običajno kolo.

Kolo Geero 2
Geero 2 LCD-Display

Nov Display, nove možnosti

Krmilni element je prav tako pridobil dostojnega naslednika. Zdaj lahko izbirate med petimi stopnjami podpore prek kompaktnega svetlega LC zaslona. Kljub novi tehnologiji je aplikacija poenostavljena; ne potrebujete nobene aplikacije za pametni telefon in podobno. Seveda, če želite, lahko oporo brez težav popolnoma izklopite in vozite Geero kot običajno kolo.

Okvir Geero 2 posnetek podrobnosti
Geero 2 prtljažnik
Okvir Geero 2 posnetek podrobnosti nizka prečka
Geero 2 v proizvodnji

Praškasti premaz: edinstveno in trajno

Okvir Geero v proizvodnji
Geero gonilni ležaj

Zabavna vožnja brez čakanja

Vzdrževanje Geeros elektronike kot so motor, baterija ali krmilni sistem, je otroška igra, saj preprosto ni potrebno in zato ne vključuje dodatnega časa ali stroškov. Samo nastavki in sestavni deli (zobniki, zavore itd.) potrebujejo nekaj ljubezni in naklonjenosti v rednih presledkih. Toda vzdrževanje teh delov deluje po istem postopku kot pri običajnem kolesu.

Več o temi okolje
Geero natančna nastavitev
Geero Showroom baner

V živo in v barvah

Vas že razganja radovednost? Bi radi videli in preizkusili naša kolesa ne samo na zaslonu, ampak tudi v živo? Uporabite izbiro poskusne vožnje v bližini ali pojdite v naš razstavni salon v Gradcu na čudovitem Štajerskem. Naša ekipa vam bo z veseljem svetovala in odgovorila na vsa vaša vprašanja. Naši prodajni partnerji in naša ekipa v razstavnem prostoru se vsekakor veseli tvojega prihoda!

V Showroom
Baner za vračila

Nezadovoljstvo ne obstaja!

Če resnično niste prepričani da je velikost okvirja optimalna ali bi želeli izbrati drugačno opremo - brez težav. Geero lahko vrnete v roku 30 dni. Konec koncev morate biti s svojim kolesom Geero zadovoljni, samo to je pomembno!

Več informacij glede vračila

Stestirajte Geero brezplačno

Ne želite kupiti izdelka preden tega ne preizkusite in se prepričate o njegovi kakovosti? Ni problema! Rezervirajte si svoj termin za brezplačno testno vožnjo v vaši bližini!

Rezervirajte si testno vožnjo